Tuinen Midden Brabant

Een heerlijke route langs tuinen in Midden Brabant

Welkom op de website van Tuinen Midden Brabant. Hier vindt u meer informatie over de tuinen die open zijn in het kader van de "Open Tuinenroute Midden Brabant".

 

 

De volgende open dagen zijn op: 

 

 

19 & 20 augustus 2017     Nazomerdagen

 

            Tuin De Vijhoeven in Vlijmen is ook open tijdens de Nazomerdagen

                                   19 & 20 augustus 2017

 

 

Buiten de open dagen kunt u met een groep de tuinen op afspraak bezoeken

 

 

In het vroege voorjaar van 2005 ontstond zomaar aan de keukentafel het idee om een tuinenroute op te starten. Vier tuindames zaten die ochtend aan de koffie, allen al lang of iets korter bezig met hun grote hobby, tuinieren. Gedurende de jaren zijn er tuinen afgevallen en er zijn nieuwe tuinen bijgekomen. Maar wat is gebleven is het enthousiasme en het plezier om de tuin met anderen te delen, al is het dan maar voor een paar dagen per jaar.

In totaal 7 bijzondere privétuinen zijn geopend voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. De tuinen liggen in Midden Brabant en u kunt heerlijk fietsen van tuin naar tuin.

In de tuinen wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd, maar daar staat een gratis consumptie tegenover. Niet alle tuinen zijn op alle open dagen geopend. Kijk bij de tuin voor de juiste informatie over de openingstijden en dagen.

Welkom!


Copyright © 2015. Tujinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)